Snacki to miniaturowe formy salami w postaci przekąsek. Dwie wersje smakowe wędzone i pleśniowej. Wersja wędzona to typowy smak salami dojrzewającego natomiast pleśniowa nadaje nutę smakową tradycyjnych francuskich wędlin. Nie zawierają dodatku fosforanów i sztucznych barwników. Dzięki wygodnej tacce są łatwe w podaniu.
Salamitki to cieniutkie salami w delikatnej jadalnej osłonce. Obie wersje wędzona i pleśniowa dojrzewają do 4 tygodni. Nie zawierają dodatku fosforanów i glutaminianu sodu. Znakomicie sprawdzają się nie tylko, jako przekąska ale również podczas różnego rodzaju przyjęć i bankietów.
Smacznego!
Produkty są dostępne w sieci sklepów Carrefour, Makro oraz w Delikatesach Sokołów.
Fraderki to kiełbaski wędzone wyprodukowane z najwyższej jakości mięsa wieprzowego (100 g wyrobu ze 146 g mięsa wieprzowego). Są bogate w białko i pełne zdrowych wartości odżywczych. Nie zawierają fosforanów i glutaminianu sodu. Fraderki to znakomita przekąska, którą można zabrać ze sobą wszędzie – do szkoły, pracy, a nawet w podróż (nie wymagają chłodzenia). Są dostępne w dwóch wersjach: klasycznej (kiełbaski o długości ok. 6 cm) i long (kiełbaski o długości ok. 18 cm).